Afscheidsboek Gemeente Vlist

15 december 2014
Afscheidsboek Gemeente Vlist

PastFuture heeft onlangs een bijzonder soort jubileumboek gemaakt: het afscheidsboek. Organisaties die ophouden te bestaan willen nog een keer hun verhaal vertellen. Zo ook de gemeente Vlist. Vanavond, 15 december 2014, wordt het jubileumboek uitgereikt door burgemeester Evenhuis-Meppelink van Vlist.

GEMEENTELIJKE HERINDELING

In 1985 werden twee kernen bij elkaar gevoegd die niets met elkaar hadden: kaasdorp Stolwijk enerzijds en het 'stadse' Haastrecht anderzijds. Het kleine dorpje Vlist was neutrale derde en werd daarom ook meteen tot naamgever gebombardeerd. Na de herindeling was de gemeente Vlist een feit.

CEMENT TUSSEN DE STENEN

PastFuture beschrijft in dit boek de geschiedenis van de gemeente sinds dat jaar tot aan 2015, als er weer een herindeling op stapel staat. Met vlot geschreven teksten en veel historisch beeldmateriaal, komt het verhaal van de gemeente Vlist tot leven. Diverse kaartjes en infographics zorgen voor een compleet beeld van wat belangrijk was in de gemeente.

TYPISCH VLIST

PastFuture vindt het belangrijk dat lezers zich herkennen in een boek. Daarom heeft het 'cement tussen de stenen', de inwoners van Vlist, een opvallende plek in het boek gekregen. In interviews vertellen ondernemers, vrijwilligers, oranjeverenigingen, buurtverenigingen en ga zo maar door, over hun activiteiten om de samenleving van Vlist rijk en levendig te maken.

KRIMPENERWAARD

Het boek is gemaakt voor de inwoners, medewerkers en relaties van de gemeente Vlist. Het wordt uitgereikt op het afscheidsfeest van de gemeente Vlist en is daarmee een blijvende herinnering aan dertig jaar gemeente Vlist. 

Denkt u zelf aan een boek, website of ander product om stil te staan bij een naderend afscheid? Neem contact met ons op en we vertellen u wat de mogelijkheden zijn. TEL: 040 2434222 of info@pastfuture.nl

Inmiddels is het afscheidsboek van de gemeente Vlist ook toegevoegd aan onze lijst met referenties.

 

 

 

© 2023 PastFuture