Colofon

Websitestrategieën door Zoso

Of je website succesvol is of niet, hangt van diverse factoren af. Met de door ons ontwikkelde 8K=R website strategie-formule analyseren en verbeteren we iedere (nieuwe) website, webshop en webportal. Onze missie is om alle websites te laten voldoen aan deze succes-formule. Zoso is gevestigd in Helmond.

Ilya van Marle, portretfotograaf

Ilya van Marle is een prijswinnende fotograaf uit Den Haag. Hij legt zich toe op portretfotografie. Ilya won onder meer een Zilveren Camera. Recent is een van zijn werken uit de serie familieportetten genomineerd door de National Portrait Gallery in Londen en het is daar ook een tijd tentoongesteld geweest. Ilya schoot de portetten van Pieter en Inne.

Diewke van den Heuvel, fotograaf

Diewke van den Heuvel uit Veldhoven is een fotograaf die zo dicht mogelijk bij mensen probeert te komen. Diewke wil de mensen die ze op de foto zet, zo natuurlijk en menselijk mogelijk portretteren. Ze werkt zowel in opdracht,  bijvoorbeeld voor Oerol, Cofely en Rabobank, als vrij. Haar werken hangen regelmatig in galerieën en op kunstbeurzen. Voor PastFuture fotografeerde zij de projectvoorbeelden (m.u.v. TenCate en Claeren).

Bronnen beelden op homepage

"De Schuttersmaaltijd ter viering van de Vrede van Münster" van Bartholomeus van der Helst; www.rijksmuseum.nl

"Sharing Dinner" van kunstenares Marije Vogelzang, fotograaf Kenji Masunaga; www.marijevogelzang.nl

"The Opening of the Crystal Palace, Sydenham, by Queen Victoria on 10th June 1854" van Joseph Nash.

"London 2012 Olympic Opening Ceremony" door Shimelle Laine; http://www.flickr.com/photos/shimelle/

Still uit "Just Imagine", een science fiction-film uit 1930. Afgebeeld is het toekomstvisioen van de stad New York in 1985. 

"Sin City" door Paulo Barcellos Jr.; via WikiCommons.

 

 

 

© 2023 PastFuture