Film Rooyse Wissel wint in Cannes

02 oktober 2017
Film Rooyse Wissel wint in Cannes

Bedrijfsfilm TBS-kliniek valt in de prijzen in Cannes

De bedrijfsfilm van FPC De Rooyse Wissel heeft 2 prijzen gewonnen tijdens de Cannes Corporate Media and TV Awards. De film werd gisteravond met 2 Gouden Dolfijnen onderscheiden in de categorie Marketing Business to Consumer en Medical film.

PastFuture ontvangt Gold Dolphin in Cannes 

Communicatiebureau PastFuture en productiebedrijf Frontaal Film ontwikkelden gezamenlijk het concept dat niet focust op de afschrikwekkende hekken, maar juist op wat daarachter gebeurt. Er is gekozen om een bedrijfsfilm met een documentaire benadering te maken, die de kijker uitnodigt om zelf conclusies te trekken, in plaats van een boodschap opdringt.

De buit

Er wordt geen vraag gesteld, geen antwoord gegeven, maar een oprechte en indringende blik geboden in de belevingswereld van patiënten en medewerkers, die jarenlang met elkaar werken aan een veilige terugkeer in de maatschappij.

GROOT COMPLIMENT

Rose Schmitz, directeur Behandeling en Zorg van FPC de Rooyse Wissel: “We zijn enorm trots op onze bedrijfsfilm. De film geeft een unieke inkijk in de wereld achter onze hekken en geeft goed weer hoe we werken. Het is een groot compliment dat deze film twee prijzen heeft gewonnen.”

Kijk hier de film:

Vrij van misdrijven from PastFuture on Vimeo.

 

Voor meer informatie neem contact op met Pieter van Gent o6 41370216 of stuur een mail.

 

© 2024 PastFuture