Our present

PastFuture vertelt graag de verhalen van onze opdrachtgevers. Vanaf het moment dat wij samen met u in de geschiedenis duiken, verdiept het bestaande verhaal van uw bedrijf zich. Gebeurtenissen en ontwikkelingen die vergeten of onbekend zijn, komen boven water, of staan in een ander daglicht. We spreken met mensen die veel weten van het bedrijf, verbinden alle visies en meningen tot een bondig verhaal.

Uiteindelijk wordt dat een jubileumboek, -magazine, -website of welk ander product bij uw bedrijf past. Het moment van verschijnen of uitreiken is dan voor ons de grootste beloning. Wij weten dan dat iets unieks is toegevoegd aan een bedrijf of merk, maar vooral aan alle mensen die zich betrokken bij uw bedrijf of merk. 

Oprichting

PastFuture is in februari 2013 opgericht in Museum De Pont in Tilburg. Museum
De Pont is gevestigd in een oude wolspinnerij die herinnert aan de gloriedagen
van de Brabantse textielindustrie. Het museum is een goed voorbeeld van hoe industrieel erfgoed kan worden getransformeerd tot nieuw en relevant voor het heden zonder daarbij de geest van het gebouw geweld aan te doen.

Samenwerking

Wij werken samen met geestverwanten die vanuit hun eigen vakgebied affiniteit hebben met onze visie. Dat zijn collega-historici en -ontwerpers, maar ook fotografen, websitebouwers en coaches/trainers.

© 2023 PastFuture