3 redenen om een jubileumboek te maken

26 januari 2015
3 redenen om een jubileumboek te maken

Is uw bedrijf in 2015 10, 25, 50 of zelfs 100 jaar geleden opgericht? Pak uw bedrijfsjubileum aan om een jubileumboek te maken! Drie redenen waarom een jubileumjaar een uitstekende gelegenheid is voor een feestje.

1. RELATIE MET UW KLANT

Hoe ouder het bedrijf, hoe hoger het vertrouwen dat een bedrijf geniet. Als je al 10, 25 of 50 jaar in het vak zit, dan onderstreept dat de betrouwbaarheid en vakkundigheid van een bedrijf. Waar koopt u liever een auto? Bij de meneer die u niet goed kent en sinds een half jaar het een en ander verkoopt via internet? Of toch die vakgarage in de buurt die sinds 60 jaar auto’s verkoopt? Het een en ander hangt natuurlijk van het budget af, maar intuïtief weet u het wel. Een bedrijfsjubileum is een uitgelezen moment om de kracht van zo’n lang(er) verleden te benutten.

2. MEDEWERKERSTEVREDENHEID

Medewerkers werken graag voor bedrijven die succesvol zijn. Een strak georganiseerd jubileumjaar borrelt en bruist van de energie. Aan het einde van het jaar zijn medewerkers apetrots dat ze bij dat 100-jarige bedrijf werken! Een jubileumfeest is een waanzinnig hoogtepunt van dat jaar, een jubileumboek of –film zorgt dat dat gevoel nog wat langer blijft hangen. Is dat goed voor de commercie? Een lachende medewerker is productiever dan een sippe medewerker.

3. MARKETING

Een jubileum is natuurlijk een uitgelezen moment voor business. Speciale jubileumevents voor relaties, uitreiking van het jubileumboek aan een bekende persoon, een spetterend feest voor de beste klanten, een incentive voor uw salesmensen om een speciale jubileumkorting te geven: you name it, het is uw bedrijfsjubileum!

Heeft u aan drie redenen niet genoeg, of wilt u meteen van start gaan? Bel 040 2434222 of mail naar info[a]pastfuture.nl

 

 

© 2022 PastFuture